contact vestigingen inloggen

Werken bij de Thoma Groep

Wie komt ons versterken?

De Thoma Groep is sinds 1959 een gevestigde naam in onafhankelijk assurantie- en pensioenadvies. Als gevolmachtigde van diverse gerenommeerde verzekeraars zijn wij actief op alle assurantie- en pensioengebieden. Thoma is een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met inmiddels meer dan 95 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid, integriteit en professionaliteit. Onze omgangsvormen zijn collegiaal, informeel en open.

Wat mag je van ons verwachten?

Een prima baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingsmogelijkheden in een prettige werkomgeving gericht op prestaties, teamwork, persoonlijke groei en voldoening. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Je (open) sollicitatie stuur je per post naar Thoma Groep, afdeling Personeelszaken ter attentie van Ineke Hissink, Postbus 16, 7240 AA Lochem of per e-mail naar hissink@thomagroep.nl.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacatures. Mocht je op een andere functie willen solliciteren, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.


Open sollicitatie

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en kansen bij de Thoma Groep? Neem dan contact met ons op.

Stages & Afstudeeropdrachten

Geregeld hebben wij ruimte voor stagiaires om een meewerkstage of een afstudeeropdracht te doen. Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op en leg uit hoe jouw ideale stage- of afstudeeropdracht eruit ziet.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2022