contact vestigingen inloggen

Ontvang alles digitaal!

Wist u dat u uw dossier kunt raadplegen in VlasblomVisserPersoonlijk? In uw dossier staat correspondentie die door ons aan u is verstuurd. Zoals brieven, polissen, voorwaarden, verzekeringsbewijzen en facturen.

Ook kunt u per e-mail een aankondiging (notificatie) ontvangen als er een nieuw document aan uw dossier is toegevoegd.

Hoe zien deze notificaties eruit?

U ontvangt een e-mail van het adres: vlasblomvisserpersoonlijk@vlasblomvisser.nl. In de e-mail staat aangegeven hoeveel en welke documenten er klaarstaan. Vanwege uw privacy staat er verder niets in deze mededeling. In de e-mail staat wel hoe u kunt inloggen en hoe u een wachtwoord kunt aanvragen.

Nota betalen via iDEAL

Maakt u géén gebruik van automatische overschijving, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw facturen via iDEAL te betalen. U ontvangt dan een e-mail van ons met de rekening in PDF-formaat. In deze mail staat ook een iDEAL-betaalknop. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Veilige verbinding met VlasblomVisserPersoonlijk

Binnen VlasblomVisserPersoonlijk zijn uw gegevens veilig. Wij maken gebruik van een zogenoemde "dubbel versleutelde verbinding". Hoe kunt u dit zien? Het webadres in uw adresbalk van uw browser begint met "https". De "s" staat voor "secure" (veilig). Ook ziet u een slotje in de groen geworden adresbalk. Als u op het slotje klikt dan ziet u de certificaatinformatie en dat het certificaat aan Vlasblom Visser is uitgegeven. Heeft u dit gecontroleerd? Dan kunt u met een gerust hart al uw gegevens in VlasblomVisserPersoonlijk bekijken en wijzigen.

Wilt u hier gebruik van maken? Of heeft u nog vragen of wilt u meer uitleg over VlasblomVisserPersoonlijk? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2019